Plan Toys - Dierenarts Set

Plan Toys - Dierenarts Set

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speel plezier. Al het speelgoed dat Plan Toys maakt is enkel van sterke duurzame materialen en is geproduceerd op een ecologisch vriendelijke manier. Het kwaliteit materiaal van Plan Toys zorgt er voor dat kinderen jaren lang kunnen genieten van het speelgoed. Oh jee, de hond voelt zich niet zo lekker! Wat kan er aan de hand zijn? Gelukkig is de dierendokter vlakbij en kan de hond snel terecht. Even luisteren naar het hartje en de ademhaling, temperatuur opmeten, een prikje en medicijn en een kraag tegen het likken en krabben! Zo wordt de hond snel weer beter! De dierendokter kan met een gerust had zijn spullen weer inpakken en meenemen in de mooie dokterstas. De houten speelgoed dierennartsset stimuleert de fantasie bij je kind, doen alsof, pretend & play, is heel leerzaam. Geschikt voor peuters en kinderen vanaf 3 jaar.

PlanToys® worden gemaakt van natuurlijke rubberbomen die geen latex meer produceren. Het hout wordt zuiver door, drie jaar voor de bomen worden kappen, te stoppen met het gebruik van kunstmest.

Al meer dan 30 jaar werkt PlanToys® continu aan het ontwikkelen van haar producten met als hoogste doel: het positief bijdragen aan onze wereld. PlanToys® is doorgegroeid van een groen naar een duurzaam bedrijf, dit alles op basis van Sustainable Play. Dit is de basis voor hoe ons speelgoed creatieve geesten stimuleert en kinderen dichter bij de natuur brengt. Onze kinderen zullen opgroeien met de kennis en waardering om de natuur en haar grondstoffen te respecteren en te bewaren voor de toekomstige generaties zodat zij van de wereld een betere plek kunnen maken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha validatie
  • Merk: Plan Toys
  • Model: pt3490
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €31,95

Tags: plan, toys, dierenarts, set, activity