Plan Toys - Trekdier Krokodil groen

Plan Toys - Dansende Krokodil - Plan Toys - Trekfiguren

Plan Toys - Trekdier Krokodil groen

Op stap met deze dansende krokodil stimuleert het lopen op een positieve manier. Door de PlanToys houten krokodil achter je aan te trekken bewegen het hoofd en de staart heen en weer, wat een klik-klak geluid maakt. Het PlanToys naturel houten trekdier krokodil nodigt het kind uit om op avontuur te gaan. De ‘dancing alligator’ stimuleert de coördinatie, het evenwicht en de fysieke kracht van je kindje.

Tussen 10 en 18 maanden beginnen de meeste baby’s met zelfstandig lopen. Wanneer het zelfvertrouwen en het balans voldoende is zal hij of zij opeens zelfstandig de eerste stapjes zetten. Zodra je kind echt kan lopen is dit vaak meteen een favoriete activiteit. Veel kinderen vinden het lang prettig om iets vast te houden tijdens het stappen, dit biedt een zekere vorm van zekerheid ook al hebben ze dit eigenlijk niet meer nodig. Ze vinden het dan ook heerlijk om speelgoed trots achter zich aan te slepen. De dansende houten krokodil is zeer geschikt als cadeau voor de eerste verjaardag. 

PlanToys

PlanToys ontwikkelt duurzaam en verantwoord speelgoed dat een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw kind en een duurzame maatschappij. Al meer dan 30 jaar ontwerpen ze prachtig speelgoed met als belangrijkste doel: het positief bijdragen aan onze wereld. Sustainable Play is de basis voor hoe het merk de creatieve ontwikkeling stimuleert en kinderen dichter bij de natuur brengt. Play Toys wil kinderen bijbrengen om de natuur en haar grondstoffen te respecteren en te bewaren voor de toekomstige generaties.

Rubberboomhout

Het speelgoed van Plan Toys wordt gemaakt van rubberboomhout. Dit is afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. Voorheen werden de oude plantages platgebrand om ruimte te maken voor nieuwe rubberbomen. Nu worden de bomen gekapt en hergebruikt om o.a. dit fantastische houten speelgoed van te maken.

100% duurzaam en veilig

PlanToys is een CO2 neutraal bedrijf en maakt geen gebruik van giftige stoffen. Het speelgoed wordt in elkaar gezet met gecertificeerde, E-Zero formaldehyde-vrije lijm, dit in plaats van de traditionele chemische houtlijm. Alle kleuren zijn op waterbasis, vrij van lood en andere zware metalen. Plan Toys gebruikt gerecycled papier en speciale Soya inkt voor alle gedrukte materialen. Soya inkt is veel gemakkelijker biologisch afbreekbaar en kan daardoor veel efficiënter worden gerecycled dan de standaard chemische inkt.

De kwaliteit van het speelgoed wordt eerst in het eigen laboratorium uitvoerig getest. Daarna worden de producten doorgestuurd naar een derde partij om het op internationaal niveau te laten testen. Hierdoor overtreffen de Plan Toys producten de internationale veiligheidsstandaarden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha validatie
  • Merk: Plan Toys
  • Model: pt5105
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95

Tags: plan, toys, dansende, krokodil, trekfiguren trekdier groen