Grimms - Regenboog Middel

Grimms - Regenboog Middel

De kleuren van deze prachtige handgemaakte houten regenboog zullen de verbeelding en creativiteit van je kind in vuur en vlam zetten en zorgen voor uren open spel. Deze 6-delige regenboog is een veelzijdig stuk speelgoed en één van de bestsellers van Grimm’s. Het kan worden gebruikt als stapel speelgoed met eindeloze stapelvariaties, of gebruik het om een tunnel te bouwen voor je speelgoed, klein huisje voor je poppen of zo ongeveer alles wat de verbeelding van je kind maar kan bedenken . En als ze klaar zijn met spelen, zet het dan op de plank en geniet van zijn kleur en schoonheid.

Productdetails:

Aanbevolen leeftijd: 0 maanden +.

Afmeting: 9 x 17 cm ( h x b).

Materiaal: Lindehout, niet-giftige verf op waterbasis. Alle kleuren zijn op waterbasis en in overeenstemming met EN 71, zijn onschadelijk voor de gezondheid en geschikt voor kinderspeelgoed.

Onderhoud: Als je dit product wilt reinigen, gebruik dan alleen een vochtige doek. Niet onderdompelen in water en geen ontsmettingsmiddel of heet water gebruiken.

 

Grimm's is een familiebedrijf en duurzaam beheerde fabrikant aan de voet van de Schwäbische Alb in Duitsland, dat natuurlijk, kwalitatief hoogstaand en veilig houten speelgoed produceert, gemaakt volgens officieel gecertificeerde normen. Bij productontwikkeling laten zij zich leiden door de principes van vrij onderwijs en andere educatieve benaderingen, zoals Montessori.

'Gemaakt met liefde, gemaakt door de natuur'

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha validatie
  • Merk: Grimms
  • Model: gr10700
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €27,95

Tags: grimms, regenboog, middel, bouwen preorder stapelen