Trybike Loopfiets 2 in 1

Trybike Loopfiets 2 in 1

De Trybike kan alleen in de winkel worden opgehaald of worden bezorgd in Maastricht en directe omgeving.

 

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen.

Deze 2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Zij hebben bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben :-)

Geeft u bij het bestellen aan welke kleur gewenst is? Zie de foto's.

Aangezien de voorraad sterk wisselt, is het raadzaam contact met ons op te nemen (telefonisch of  mail).

Opsturen van de Trybike in overleg i.v.m. de verzendkosten.

 

SPECIFICATIES:

Leeftijd:Van 15 maanden tot circa 6 jaar
Zadelhoogte:Instelbaar van 30 tot 45 cm
Gewicht:Driewieler 6,3 kg tweewieler 5,2 kg
Kenmerken:12 inch extra brede luchtbanden, stalen frame en voorvork, stalen wielen met spaken en kwaliteitslagers, assen van hoogwaardig staal, zeer eenvoudig om te bouwen mbv 2 inbussleutels
Uitvoeringen:Grijs of wit. Vintage rood, groen,rose of blauw. Stickervel om de fiets te personaliseren 
Garantie:2 jaar
Adviesverkoopprijs:€104,95 voor alleen de tweewieler
€ 144,95 voor de 2-in-1 fiets
€ 39,95 voor de trybikeset om van de tweewieler een driewieler te maken. 
Keurmerk:Voldoet aan de eisen van de EN71, CE keurmerk

Over de makers:

We zijn Pim en Alex, twee broers en gek op fietsen. Naast fervent fietsers zijn we al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van een eigen loopfiets en hebben we al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Wij hebben met veel plezier een perfecte loopfiets ontworpen die lang meegaat, duurzaam is en er stoer uitziet. Eigenlijk hadden wij dit als kind ook gewoon willen hebben.


Waarom de Trybike gemaakt?
Wij zijn ruim 7 jaar importeur geweest van een bekend loopfietsenmerk maar waren eigenlijk niet zo blij met de kwaliteit, de prijsstelling en manier van werken van dit merk. Eigenwijs als we zijn hebben we met alle kennis die we in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in onze ogen perfect is. De Trybike is een product waar we volledig achter staan en supertrots op zijn.


Dutch design
Wij zijn 1,5 jaar bezig geweest met de ontwikkeling, hebben 34 proefmodellen gemaakt, 7 testpiloten de Trybike bruut laten mishandelen en toen waren we tevreden. Ontworpen en getest in Nederland. Helaas is produceren te duur in Nederland of Europa maar we hebben een kleine fabriek in China gevonden die de Trybike maakt op een verantwoorde manier. Met respect voor omgeving en voor mens. We zijn trots op onze fabriek in China en de medewerkers. Inmiddels zijn we eigenlijk gewoon vrienden.


We maken de Trybike zo duurzaam mogelijk met respect voor onze planeet en voor onze medemens. Dit begon al in de ontwerpfase door een sterk en kwalitatief product te maken dat lang meegaat. Ook door het kiezen van de juiste materialen. Zo min mogelijk plastic en bijvoorbeeld geen katoen want katoen verbouwen, biologisch of niet, is enorm milieubelastend. We gebruiken gecertificeerd hout, gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen. Met de Trybike zijn we goed op weg qua sustainability maar nog niet waar we willen zijn. Het kan altijd beter en we blijven altijd zoeken naar die verbeteringen.


Tip 1
Als je kind tijdens het (loop)fietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleert loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

Tip 2
Als je kind eenmaal op een echte fiets kan fietsen blijft de Trybike ook nog leuk speelgoed. Hoe cool is het dan om ook in de hoge stand weer eens de achterwielen te monteren, de fiets te pimpen met een lamp of slingers en met deze trike de aandacht te trekken van de buurt.

Tip 3
Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef de loopfiets door aan een ander kind. Dat is namelijk pas echt duurzaam.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha validatie
  • Model: trybike
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €144,95

Tags: trybike, loopfiets, diversen dit, moment, roze, rood rood, , grijs, wit blauw wit, , blauw, , groen speelgoed