Green Toys - Onderzeeer

Green Toys - Submarine - Green Toys - Speelgoed

Green Toys - Onderzeeer

Een echte kapitein kan natuurlijk niet zonder zeevloot. Met deze stoere boot kun je water gieten, hij kan drijven en uiteraard kun je er de bodem van het oceaan mee verkennen. Deze vrolijke speelgoed onderzeeboot is gemaakt van gerecyclede melkflessen.

Het materiaal is van gerecycled en voedselveilig plastic van melkflessen gemaakt, BPA-vrij en vrij van weekmakers. Veilig en leuk spelen voor kinderen.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Geschikt voor de vaatwasser. 

Maten: L26 x 1B4 x H10

Speelgoed boot, badspeelgoed van gerecyclede melkflessen

De onderzeeboot is in vrolijk blauw met geel. Waterspeelgoed voor in bad, onder de douche, in het zwembad of op het strand.

Waterspeelgoed van gerecycled materiaal

De badspeelgoed boot is gemaakt van gerecyclede melkflessen en is BPA-vrij, vrij van weekmakers en bevat geen melamine, pvc of lood. Green Toys maakt van gerecyclede melkflessen het mooiste speelgoed. Veilig voor kinderen en beter voor het milieu. Het plastic van de melkflessen is één van de veiligste en schoonste soorten plastic: het voedselveilige plastic HDPE. Green Toys maakt hier prachtig speelgoed van. Een mooie en leuke manier om afval nogmaals te hergebruiken.

Ook bij de verpakking is gedacht aan het milieu, die is gemaakt van gerecycled en te recyclen materialen. De inkt op de verpakking is gemaakt van soja.

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha validatie
  • Merk: Green Toys
  • Model: gt submarine
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,99

Tags: green, toys, submarine, speelgoed onderzeeer